Full oversikt og bedre arbeidsflyt

Du får rask oversikt over avtaler, oppgaver og den enkelte pasient.

WebMed Pasientjournal har samlet alt i et dashboard som gir et helhetlig bilde over dine avtaler, oppgaver og pasienter som er satt til oppfølging. Alt er enkelt tilgjengelig, aldri lenger unna enn et tastetrykk. Journalsystemet hopper automatisk til neste oppgave når det du holder på med er ferdig (eks. signering). Oppgaver kan deles mellom lege og medhjelper, så forskjellige brukergrupper slipper å forholde seg til andres oppgaver (eks. Helse Norge filtrering av oppgaver)

  • Alt samlet i et dashboard (ett vindu)
  • Alle deler av WebMed er kun et klikk unna.
  • Ingen oppgaver blir glemt
  • God flyt mellom lege og medhjelper
Alt samlet i et Dashboard
Full oversikt

WebMed gir et helhetlig bilde over dine avtaler, oppgaver og pasienter som er satt til oppfølging. De ulike bildene i WebMed er innholdsrike og intuitive slik at du raskt får oversikt over dine gjøremål og pasienter, uten mange unødvendige klikk og andre tidstyver.

Dashboard løsningen gir deg mulighet til å få en god overordnet oversikt eller enkelt finne detaljer på et bestemt område som du vil følge opp.

Gjennom skreddersydd varsling vil du også kunne få løpende varsling om viktige hendelser når det er aktuelt, slik at gule lapper og behov for selv å huske på ting fjernes.

Bedret arbeidsflyt

WebMed husker hvor du jobbet sist og lagrer uferdige kladder, slik at du senere kan jobbe videre med det du holdt på med. Ingen oppgaver blir glemt i WebMed. Medhjelpere kan dermed gjøre klar et utkast eller en kladd som ligger klar til deg i din oppgaveliste – du trenger kun å signere. 

Vi legger også til rette for en god flyt mellom medhjelpere og leger på kontoret, slik at de ulike oppgaver blir utført mest mulig effektiv.

Ett klikk fra oversikt til detaljer og dashboard løsningen sikrer at du på en enkel måte kan se både egne og kollegers avtaler og oppgaver etter behov.

Brukergrensesnitt på legens premisser

Du vil oppleve WebMed som lettlært, brukervennlig og effektivt. Etter å ha vært i dialog med mange leger og medhjelpere om hva de ønsker i et nytt journalsystem, mener vi å ha kommet opp med et journalsystem basert på deres forslag og premisser.

WebMed er enkelt og intuitivt å bruke, og vi har designet det slik at du får opp innholdsrike bilder for å slippe å lete og klikke rundt unødvendig. Vår erfaring med oppstart av legekontor, viser at det ikke er nødvendig med lang opplæring, og at brukerne raskt kommer i gang med WebMed.