Ny EPJ løsning i 2024?

Da er det lurt å ta en prat med oss! Vi er klare til å ta opp de som har behov for nytt system i 2024.

På kort tid har WebMed tatt en betydelig markedsandel, og har i dag over 280 legekontor som bruker vårt system. Vi starter opp nye legekontorer hver uke. Nå øker vi kapasiteten, og er klare til å ta opp de som har behov for nytt system i 2024.

Hvilke fordeler oppnår dere med WebMed EPJ?

Konvertering:

Historiske data er viktige for å holde pasient journal oppdatert. WebMed konverterer strukturert, som betyr at alle konverterte data er søkbare og kan gjenbrukes videre. WebMed konverterer i dag fra System X, CGM, Infodoc og PatientSky/Hove Total.

Generelle integrasjoner:

Et journalsystem integrert med meldingsutveksling, Kjernejournal, Sentral Forskrivningsmodul med elektronisk multidose, automatisk frikort spørring, SYSVAK, HelseNorge, Pasientreiser, Spirare og Cardioperfect/Welch Allyn m.m alt dette uten ekstra kostnad.

Integrasjon lab:

Kostnadsfri integrasjon med Fürst, DIPS, IHR og snart Unilabs.

Betalingsløsning:

WebMed støtter automater og -tjenester fra Microlog, Convene, Credicare og PayEx/Medipay.

Oppetid og stabilitet:

Tilbakemeldinger fra våre kunder er at systemet er stabilt med høy oppetid. Dette er helt i tråd med våre ambisjoner om å levere et produkt med god driftssikkerhet for våre brukere.

Support:

WebWed Support består av et team med dedikerte og erfarne konsulenter. Support er betjent alle hverdager mellom kl 8 – 18, i tillegg har systemet en integrert chat.

Videreutvikling med brukerne i fokus:

WebMed EPJ er et innovativt softwareselskap som er opptatt av å følge opp den kvalitet og service som våre eiere, Fürst, er kjent for. I WebMed er brukerne i sentrum for all utvikling, og vi har nærmere 20 utviklere som jobber for å realisere målet om å bli Norges foretrukne EPJ for fastleger og spesialister. Som en del av vår langsiktige satsing, har vi bl.a. etablert et dedikert team for å utvikle en ny webbasert versjon som vil fungere i alle nettlesere på mobil, lesebrett og desktop.